Početna / Blog / Uređenje vrta u vrijeme COVID-19 i kako možemo pomoći

Uređenje vrta u vrijeme COVID-19 i kako možemo pomoći

Ući u maštovit svijet uređenja vrta ili balkona, na prvi mah izaziva osjećaj uzbuđenja i veselja. Zamišljati novi prostor i još k tome ga sam kreirati svakako predstavlja  izazov, no odmah nakon prvotnog zanosa, krene bujica pitanja. Kako i gdje krenuti, što odabrati, koja biljaka voli sjenu, koja sunce….? Puno pitanja, malo odgovora.

Krenite u svijet uređenja

Nakon, nekog vremena shvatimo da je vrtlarenje puno ozbiljniji pothvat nego li smo u startu to i pomislili. Kao i u svemu, najjednostavnije rješenje je kontaktirati profesionalne vrtlare jer ćete odgovore na sva pitanja dobiti odmah i riješiti sve dileme.

Najčešći upiti klijenata su pitanja oko idejnog rješenja i samog uređenja vrta te daljnjeg održavanja travnjaka i biljaka. Svi savjeti i konzultacije su besplatni, a naši klijenti nas i nakon završenih projekata mogu kontaktirati s pitanjima.

uređenje vrta osijek

Kako izgleda proces od kontakta do uređenja?

Proces stvaranja vrta od ideje do realizacije uz pomoć našeg tima je više nego jednostavan. Već dan nakon poziva stižemo na sastanak na lokaciju vrta i postavljamo vam pitanja da bismo mogli što bolje shvatiti koje su vaše želje i preferencije.

Stvaramo sliku baziranu na vašim željama i predlažemo ideju usklađenu s prostorom i vremenom koje možete uložiti za održavanje budućeg vrta.

Naši stručnjaci provode detaljne analize zatečenog stanja vrta i predlažu mjere koje su potrebne da bi se vrt nakon uloženog truda održao i razvijao u što boljoj kondiciji.

Detektiramo najslabije točke vrta te ih otklanjamo ili poboljšavamo prilagođavajući izbor biljaka svakom pojedinom projektu jer mislimo na prirodu i pazimo na okoliš.

Nakon razumijevanja želja i potreba, postavljamo financijske okvire projekta na bazi budžeta investitora. Realizacija dogovorenog koncepta se može odvijati i u više faza tako da se u postave prioriteti te determiniraju faze realizacije po logičnom slijedu.

uređenje vrta dvorista okucnice

Što ako ne živite blizu Osijeka? 

Ako se radi o lokaciji koja je udaljena od Osijeka, klijent nam šalje fotografije prostora kako bi došli do prvih zaključka te se dogovaramo za sastanak.

 

A COVID-19?

Profesionalni smo u svemu te mislimo na naše klijente i djelatnike. Poduzeli smo sve mjere vezane za zaštite zdravlja svih nas te naši djelatnici posjeduju zaštitne rukavice, maske i dezinficijensi te paze na socijalnu distancu.

 

Savjete za uređenje vrta, dvorišta ili balkona zatražite još danas

Za više informacije kontaktirajte nas na 098 380 416, ljiljais@gmail.com ili dolaskom u A vrt? Vrtni centar na adresi Biljska cesta 17 A, Osijek.

 

Neki od naših brojnih projekata u Osijeku

Uređenje Sakuntala parka

uređenje vrta osijek sakuntala park

(Izvor fotografije: Instagram credits: @blafinjo, https://www.instagram.com/p/B0JQ8u6AOZE/)

Uređenje Trga Vatroslava Lisinskog u osječkoj Tvrđi

uređenje vrta tvrđa osijek a vrt vrtni centar

(Izvor fotografije: Osijek031, http://www.osijek031.com/galerija/displayimage.php?album=2918&pos=30)

 

Studentski dom